02.01.2013 | 22:26 | Kategori: Justin Bieber

Historien om paparazzi saken av jdbnorway

Hallo alle sammen !

 

0102_chris_justin_01

 

Mannen som døde etter og ha tatt bilder av Justin's bil har laget en samtale med bare 1 times mellomrom før han døde. Da hevder han at han så Justin røyke marihuana mens han kjører.

 

En kilde som er knyttet til dette bildebyrået som Chris Guerra arbeidet for forteller til TMZ at Chris ringte inn 5.16 tirsdag ettermidag. Da fortalte han til sjefen ''Du vil ikke tro hva som har skjedd. Alle mener at Justin og Selena er i Mexico, men det er de ikke.'' Chris som jobbet for og finne ut mer om dette, så at Justin's bil skulle ha vært i Four Seasons hotel i Beverly hills tidligere den dagen, og mente at han så Selena's bil også der. 

 

 

 

 

Det ikke Chirs vet er at det var Lil twist som kjørte bilen til Justin og at det var han som skal ha røyket hasj mens han kjørte. Og at Justin da var inne på hotellet da han så en person kjøre rundt i Justin's bil 

 

Kilden sier etter 20 minutter at Chris fulgte Ferrarien ut av en parkeringsplass, og da visste han ikke hvem som satt i bilen. Det var da det skjedde. Da Chris skulle gå/løpe over veien reagerte ikke en bil som kom kjørende i mot han siden han ikke så Chris med det første. Chris ble derretter sendt til sykehuset og døde bare noen timer senere siden skadene var for store. 

 

Justin rappoterer til TMZ. '' Det er virkelig trist at folk prøver å presse ut en historie uten fakta til at den er sant. Og dette er en tragisk ulykke. Tanker går til de som kjente han.'' 

 

 

Så nå vet dere litt mer om saken som skjedde. Det var Lil twist som kjørte bilen da Chris døde, og Justin har ingen tilknytting til saken. 

 


Postat av: Manal

HEJ!

Vill du vinna en design!?

Gå in och rösta på en av artisterna som du tycker att jag ska göra en design till! Jag kommer sedan lotta ut designen!

http://justhewayim.blogg.se/2013/january/tavling.html#comment

04.01.2013 @ 14:56
URL: http://justhewayim.blogg.se
Postat av: pio

oiii

06.01.2013 @ 01:22

    Navn:
    Husk meg?

    E-postadresse: (publiseres ikke)

    URL/Bloggadresse:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/40806454
hits