06.08.2012| 17:00 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 7

Hallo alle sammen !!

'' Nina, jeg skal bare snakke med Zayn utenfor er det greit ? '' Sa *DN* med et smil. '' Ja, det er greit ! '' Sa Nina. '' Jeg kommer straks tilbake, tenk på det jeg sa til deg '' sa *DN* før hun gikk ut av døra.

______________________________________________________________________________________________________________________________      

 Etter å ha snakket med Zayn kom endelig *DN* tilbake til Nina. ''Du kommer ikke til å tro det ! '' Sa *DN* til Nina. ''Tro hva'' Svarte Nina tilbake. '' Åja, jeg glemte å fortelle at Zayn skulle egentlig bli med meg for å besøke deg, men så ble han oppringt av Symon (en dommer i x-factor) så han måtte dra '' Sa *DN*. '' Fortell hva som har skjedd da '' Sa Nina nysgjerrig. ''Ja, ehm.. Zayn har blitt satt sammen i en gruppe med fire andre gutter og det var Justin som satte dem sammen !! '' Sa *DN* høyt '' Du tuller '' Skrek Nina. 

*DN* og Nina var så glade, men det varte ikke lenge. Foreldrene dine og en sykepleier kom inn i rommet der hvor *DN* og Nina var og de så veldig triste ut. '' Hva er det som skjer, hvorfor ser dere så triste ut '' Sa Nina til foreldrene og sykepleieren. '' Nina, vi har tatt noen prøver av deg og det ser ut til at du har fått en infeksjon i kneet. Infeksjonen blir bare værre og værre, og det eneste som kan hjelpe deg med å få den bort er ved å operere kneet ditt.'' Sa sykepleieren til Nina.

Nina brøt ut i tårer. '' Nei.. nei, jeg vil ikke '' Sa Nina trist. '' Vi må gjøre det Nina. Hvis vi ikke opererer det bort så sprer infeksjonen seg over hele kneet ditt, og da kan det hende at du aldri kan gå igjen. Du har små steiner inne i kneet som er fulle av bakterier og det gjør bare kneet ditt værre. '' Sa sykepleieren alvorlig. '' Kan jeg bare snakke med Nina ? ''  Sa *DN* til sykepleieren. '' Ja, så klart '' Svarte sykepleieren.

Mer ?


30.07.2012| 15:05 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 6

Hallo alle sammen !!

Unnskyld for at jeg har tatt så lang tid til å skrive denne delen !! Jeg har vært veldig opptatt i det siste + at det er første gang jeg skriver en historie på en blogg. Det er ekstra vanskelig å skrive om begge i en historie. Håper dere skjønner !!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Du ble fulgt til rommet der Nina var av en sykepleier. Sykepleieren var veldig snill og hjelpsom. ''Her er rommet hvor Nina ligger'' Sa sykepleieren og åpnet døra for *DN*. Inne i rommet lå Nina og sov i en hvit seng. Ved siden av Nina var moren og faren til Nina. De så på *DN* og ga et signal med hånda at du skulle komme nærmere. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

*DN* gikk nærmere Nina og foreldrene, Nina lå og sov i den hvite sengen ved moren og faren sin. Etter å ha sett på Nina ligge å puste rolig i ca. 10 minutter ga moren til Nina deg en lysegrønn stol, og du satte deg ned i stolen ved siden av Nina og foreldrene. Det ble helt stille i rommet i ca. 20 minutter før noe skjedde. Nina åpnet øyene sine sakte og rolig og så på deg og forelderene sine. Du stod opp av stolen og holdt hånda hennes lenge. Dere bare så på hverandre før moren til Nina sa ''Jeg tror jeg lar dere snakke sammen, kom Jahn (faren til Nina) vi venter  utenfor og snakker med legene. '' Etter at moren og faren til Nina gikk ut og lukket døra etter seg, startet *DN* og Nina å snakke sammen. '' Hvordan skjedde det ? '' Sa *DN* til Nina bekymret. '' Jeg hadde hørt at Justin Bieber skulle være dommer i X- Factor denne uka og du var jo der med Zayn, så jeg tenkte at jeg ville se han sammen med deg. Jeg ringte deg flere ganger men du tok ikke opp, så jeg løp til bussholdeplassen. Jeg spurte en gammel dame om når bussen kom og da sa henne at den akkuratt hadde dratt. Etter å ha tenkt lenge løp jeg og tok et tog. Men jeg var ikke fremme enda. Jeg var en stasjon unna, og jeg rakk ikke bussen her heller så jeg måtte løpe over motorveien (det var en snarevei) . Jeg løp og løp helt til en grå bil rett foran øyene mine, og plutselig ble alt svart. Etter det husker jeg ikke mer '' 

'' Herregud, Nina ! Du må love meg at du aldri skal gjøre noe så dumt igjen i hele ditt liv !! '' Sa *DN* '' Forstår du hvor heldig du er ? Du kunne ha blitt drept '' Sa *DN* alvorlig. '' Ja, jeg forstår det, men jeg hadde jo så lyst til å se Justin. '' Sa Nina. ''  han klemte meg foran hele salen, jeg møtte han backstage og han spurte om jeg ville være låtskriveren hans '' sa *DN*. Nina så på deg lenge før hun åpna munnen og øynene sine, og så på deg sjokkerende. ''HVA ?! '' Sa Nina veldig høyt. '' Ro deg ned Nina '' Sa *DN* med et lite smil og prøvde å roe Nina ned. Nina var en kjempe stor Belieber, og hennes største drøm var å møte Justin.

'' Men du Nina, kan jeg spørre deg om noe ? '' Sa *DN* '' Ja, så klart ! '' Sa Nina. '' Jeg vet ikke om jeg burde bli Justin's låtskriver, jeg mener det hadde vært veldig kult men det kommer til å ta mye av tiden min. Bare tenk på det Nina, burde jeg er ikke ? '' Sa *DN* '' Jeg syntes at du .. '' Sa Nina før *DN* avbrøt henne og tok opp telefonen sin. '' Hei Zayn ! '' Sa *DN*. '' Bare vent Zayn, jeg skal bare si noe til Nina '' '' Okei '' sa Zayn tilbake. '' Nina, jeg skal bare snakke med Zayn utenfor er det greit ? '' Sa *DN* med et smil. '' Ja, det er greit ! '' Sa Nina. '' Jeg kommer straks tilbake, tenk på det jeg sa til deg '' sa *DN* før hun gikk ut av døra. 

Hva tror du Nina svarer ?

- Mer ? 10.07.2012| 13:45 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 5 (Lang del)

Hallo!

Du snakket med Zayn og da hørte du noen rope navnet ditt. '' Hei *DN* '' Du snudde deg og der stod Justin. '' Hei!'' sa du tilbake og smilte til han. Det er noe jeg må spørre deg om, og det er veldig viktig!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

''Ja, det er bare å spørre ! '' Sa du. ''Den sangen Zayn sang som du skrev, den var.. den var helt fantastiskt ! '' Sa Justin til deg. Herregud, selveste Justin Bieber syntes at sangene mine er gode, tenkte du ! ''Du har vel hørt at jeg skal slippe ut et nytt album snart ?'' Sa han.  ''Ja'' Sa du og smilte. ''Eh.. du skjønner at låtskriveren min har blitt syk og nå er han sykmeldt, og jeg har ikke noen til å skrive sangene mine. Jeg skriver sanger selv, men det er et helt album og jeg kan ikke skrive alle selv. Så jeg lurte på om du kunne skrive sanger til meg ?'' Sa Justin nervøst. Hva skulle jeg svare ? Tenkte du.  Du hadde skole og mye mer å tenkte på. Låtskrivinga ville ha tatt veldig mye av tiden din, men på en annen side så hadde det vært kjempe kult å sammarbeide med Justin Bieber, du var en stor fan av han.  Så det er både positivt og negativt.

''Jeg eh.., jeg..'' I det du skulle svare Justin fikk du en melding av moren til Nina (bestevennen din). Henne hadde blitt påkjørt av en bil som kjørte 80 km/t, og at henne ligger i sykehuset i koma. Du mista mobilen din i gulvet, satte deg ned på huk og startet å gråte. Du var helt knust, den eneste bestevennen din i hele verden hadde blitt påkjørt! Hvordan kunne det skje ? Tenkte du.

Justin sitt synspunkt : Hæ? Hva skjedde nå, sa jeg noe feil til henne ? Tenkte Justin.  Han tok mobilen til *DN*  og leste meldingen. '' Jeg er så lei for det '' Sa han til *DN* og klemte henne.

''Zayn, Zayn!!'' ropte Justin til Zayn gjennom korridorene backstage. ''Ja, har det skjedd noe ?'' Sa Zayn til Justin. Justin viste meldingen til Zayn, og Zayn så kjempe trist ut. Nina var som en søster for han fordi *DN* og Nina har vært bestevenner siden barnehagen. ''Det minste jeg kan gjøre er å tilkalle en bil og sende dere til sykehuset ! '' Sa Justin. Justin tilkalte en bil, og sendte *DN* og Zayn direkte til sykehuset for å besøke Nina og famlien hennes. 

På vei til sykehuset ble Zayn ringt av Symon (en av dommerne i x-factor), og sa at Zayn måtte komme til et studio som er noen minutter her ifra. Sjåføren stoppet bilen, og Zayn gikk ut. ''Ring meg når du er ferdig med å besøke henne, så henter jeg deg'' Sa Zayn før han gikk ut av bilen. ''Så klart'' sa du trist tilbake. Bilen fortsatte å kjøre, og dere var nå fremme i sykehuset. 

Du ble fulgt til rommet der Nina var av en sykepleier. Sykepleieren var veldig snill og hjelpsom. ''Her er rommet hvor Nina ligger'' Sa sykepleieren og åpnet døra for *DN*. Inne i rommet lå Nina og sov i en hvit seng. Ved siden av Nina var moren og faren til Nina. De så på *DN* og ga et signal med hånda at du skulle komme nærmere. 

 

Hva tror du skjer videre? Mer ? 


12.06.2012| 18:12 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 4

Heisann Beliebers!

Her er del 4!

_______________________________________________________________________________________________________

Zayn så at du gråt, og da skjedde det uvirkelige! Du kunne ikke tro at Zayn gjorde det, du kunne bare ikke tro det!

_______________________________________________________________________________________________________

'' Jeg hadde ikke klart å komme meg så langt uten søstra mi, *DN* '' sa Zayn, og viftet med hånda si sånn at du skulle komme ut. Det kom noen små og varme tårer nedover kinnene dine når du gikk ut i scenen. Du kunne ikke tro at Zayn gjorde dette for deg. Han var bare verdens beste storebror, tenkte du! '' Dette er tjenesten jeg skylder deg'' Sa Zayn i mikrofonen sånn at alle i salen hørte det. ''Hva mener du ?'' Sa Justin. '' Jeg skyldte lillesøstra mi en tjeneste siden henne skrev denne sangen til meg, og etter det ble henne sint og sa du skylder meg en tjeneste '' Svarte Zayn. Alle i salen begynte å le og det gjorde du og. Du ble skikkelig flau, og snudde deg rundt og lo sånn at ryggen din var mot publikum. Du rødmet og du ville ikke at alle i salen + Justin skulle se det. '' Henne er en kjempe flink låtskriver, men det er en ting du ikke vet om søstra mi '' Sa Zayn. '' Og hva er det da ? '' Sa Justin og smilte stort. '' Hun er din største fan!'' Sa Zayn. '' Vel, det minste jeg kan gjøre er å komme ned til deg og gi deg en klem *DN*. '' Sa Justin. Ånei! Tenkte du. Øyene dine var sikkert helt røde etter alt gråtingen.. Når Justin kom ned til deg holdt du på å besvime. Han var så kjekk og ikke i det minste kjempe snill! Han kom nærmere og nærmere, og klemte deg.

   

 Du rødmet skikkelig og klemte han hardt tilbake. Du var overlykkelig nå! Alle i salen begynte å juble og klappe. Nå kommer jeg til å gråte, tenkte du. Tårene bare rant nedover ansiktet ditt, og du greide ikke å stoppe å gråte. '' Aww.. ikke gråt *DN* ''  Sa Justin til deg, og tørket tårene dine vekk med de store og myke fingrene sine. Du rødmet, men du ville ikke at Justin skulle se det. Før han gikk tilbake til plassen sin klemte han deg en gang til. Du ble utrolig glad for det! 

// Etter x- Factor auditionene //

Du snakket med Zayn og da hørte du noen rope navnet ditt. '' Hei *DN* '' Du snudde deg og der stod Justin. '' Hei!'' sa du tilbake og smilte til han. Det er noe jeg må spørre deg om, og det er veldig viktig!

Mer ? 

1 Kommentar til neste del kommer ut :)


06.06.2012| 21:49 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 3 (lang del)

Heisann Beliebers!

Nå har jeg fått 1 kommentar og det betyr at dette er fortsettelsen. Bare for å få det klart: Jeg sier at neste del kommer når jeg får eks. 1 kommentar fra dere fordi jeg må vite om noen av dere leser historiene eller ikke, hvis ikke så er det ikke noe vits å skrive historien. Jeg sier ikke at neste del kommer etter 1 kommentar bare får å få kommentarer :-) Nå er det sagt! 

______________________________________________________________________________

Du satt og gjorde leksene dine stille og rolig for deg selv, så plutselig hørte du Zay skrike *DN* !! Du løp ut av rommet ditt og der sto..

_______________________________________________________________________________

Zayn. Han kom nærmere deg og spurte deg desperat om du kunne skrive en sang til han fordi du var en ganske god låtskriver. Du kunne bare ha kommet rolig inn i rommet mitt og spurt pent, enn å skrike høyt som om noen hadde drept noen! Skrek du til han, men ikke strengt bare litt iroisk. Jeg kan ikke Zayn, jeg har masse lekser å gjøre og jeg har en naturfag prøve snart så jeg må nok øve til den, sa du unnskyldene til Zayn. Vær så snill *DN*! Please, please, please! Okei da! Men du skylder meg en tjeneste! Sa du irriterende. Tusen, tusen tusen takk *DN* !! Jeg elsker deg !! Sa Zayn og kysset deg på kinnet. Du brukte ca. 2,5 timer på å skrive sangen til Zayn.

Den var ikke perfekt, men den var ganske bra. Sangen handlet om lykke. Den handlet om at selv om du ikke har mange venner, dyre merke klær og ikke er så veldig populær, så kan du fortsatt være lykkelig fordi du har en familie som du elsker. Du skrev teksten rett fra hjertet fordi du var ikke så veldig populær på skolen, og hadde ikke så veldig mange venner. Du hadde en venn. Dere har vært venner helt siden barnehagen, og henne var den eneste du stolte på. Henne het Nina. Klokka var halv ti, og du var fortsatt ikke ferdig med leksene. Du stresset med å gjøre de, og når klokka var kvart over ti ble du ferdig med alt sammen. Du var helt utslitt og du gledet deg til å bare legge deg ned og sove. Du stilte vekkeklokka de til kl. 07.00, tok dyna de over deg og la deg. Du sovna på et blunk! 

//Neste dag// 

Det var fredag, og det var tid for audition. Med en gang du var ferdig med skolen løp du det forteste du kunne hjem. Zayn skulle synge om ca. 30 min og alle venta bare på deg. Du åpna hus døra, slang den hardt etterdeg og løp opp til rommet ditt som var i andre etasje og kastet fra deg sekken i gulvet. *DN* vi venter i bilen fort deg, og husk å låse huset! Sa faren din. Du løp ned til første etasje, tok husnøklene og låse døra. Med en gang du satte deg inne i bilden, kjørte faren din veldig fort til stedet, men ikke så fort at han kunne bli stoppet av politiet..

Nå var dere inne, og om to min. skulle Zayn synge. Den gutten som du likte var der også. Han så på deg, og det gjorde du og. Men du visste ikke at han så på deg, og med en gang du merket det snudde du hodet ditt bort og så en annen vei. To min. hadde gått, og Zayn gikk inn til scenen. Både du og Zayn var nervøse. Du visste ikke hvorfor du var nervøs, du bare følte det. Zayn sang sangen din og avsluttet den siste setningen rolig. Alle i salen reiste seg opp og skrek og klappet. Zayn smilte stort til deg og det gjorde du tilbake. En av dommerne startet å snakke, og du visste at du hadde hørt den stemmen før. Du var så nysjerrig at du stilte deg inntil veggen og så ut i salen. Du trodde ikke dine egne øyne! Det var JUSTIN BIEBER!! Justin Bieber var en av dommerne! Du bare elsket han! Du trodde aldri at du skulle få se han! Da tenkte du med en gang: NEVER SAY NEVER! Du følte at det falt en liten varm tåre nedover kinnet ditt. Det var gledestårer. Zayn så at du gråt, og da skjedde det uvirkelig! Du kunne ikke tro at Zayn gjorde det, du kunne bare ikke tro det! 

Hva tror du Zayn gjør ?

1 kommentar til neste del kommer ut.

//Gud.. brukte nesten 2 timer på denne delen//


29.05.2012| 22:43 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 2

Hei!

Her er del 2, jeg kunne ikke skriver den tidligere fordi jeg har muntlig engelsk tentamen i morgen og kusina mi dro for å se Justin utenfor hotellet sitt uten å si i fra til meg fordi vi skulle gå sammen, så jeg har vært hjemme og vært gretten resten av dagen. Historien kommer ikke til å være akkuratt som på virkeligheten ( det som skjedde på x- factor)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Moren din var en fantastisk kokk! Etter å ha feiret i noen timer, ble det tomt i huset og alle la seg. En høy lyd vekket huset og alle stod opp. Du, foreldrene dine og søstrene dine løp ut av rommene sine og alle møttes i stua deres i første etasje. Lyden kom fra rommet til Zayn i andre etasje, og alle løp opp til rommet hans. Faren din åpnet døra sakte opp og der sto Zayn i bare underbukse og øvde på sin neste audition. Dere så sjokkerende på han, og du sa ''Vekket du meg for dette?'' irritert med en rusten stemme og halvvåken. Han så bare på deg og ga deg et lite søtt smil og lagde store runde katte øyner. Hvem kan være sint på ham når han lager det fjeset?

 

//Se for deg Zayn med de øynene og et lite søtt smil//

 //2-3 uker senere//

Nå var tiden inne, Zayn skulle ha sin andre audition om noen minutter. Nå hadde søstrene dine blitt friske så hele familien ble med. Men det var noe du merket med noen av de som sang før Zayn. De var helt fantastiske gode! Det var dine fire favoritter. Alle var gutter, og de var trolige kjekke! Du fulgte ikke med på hva de het, fordi du bare stirret på nå hver og en av dem framførte alene. De var ikke en gruppe, men det håpet du på fordi de hadde blitt et supert band! Det var en gutt som var før Zayn som ønsket Zayn lykke til og han var en av dine fire favoritter. Han hadde masse krøller i håret og var ganske kjekk! Du kunne ikke slutte å se på han, og etter å stirret på ham i noen minutter innså du at du faktisk likte han! 

*DN* *DN* ! Ropte Zayn og viftet med hånden sin foran øynene dine. ''Er du her, eller?'' sa Zayn. ''Jaja, jeg bare tenkte på noen'' sa du drømmende og så på den krøllete gutten som var ved siden av Zayn. *DN* Hvorfor står du og stirrer på han gutten, liker du han? Sa Zayn. Broren din likte ikke at du var sammen med gutter, fordi han syntes at du var for ung, men du var helt uenig. Du var jo 17 år og fylte snart 18 om noen måneder. Du hadde ikke noe svar så du svarte bare '' Se, det er din tur til å synge og dyttet Zayn ut til scenen. Han ga deg et blikk som du begynnte å le av fordi du visste at han var irritert på at deg fordi du dytta han ut, men ikke et slemt blikk.

Han sang sangen sin og fikk igjen tre ''ja'' fra dommerne og gikk videre. Når han kom ut jublet han skikkelig høyt sånn at dommerne kunne høre han og da begynte alle i salen å le høyt. Du kunne se at Zayn ble skikkelig flau, men han var skikkelig søt når han ble det.

 

// Neste audition//

På denne auditionen hadde alle som gikk videre om å skrive en egen sang. Zayn var ikke akkuratt den beste til å skrive sanger, og han hadde mindre en to dager på seg fordi han ikke hadde startet med den fra før. Du satt og gjorde leksene dine stille og rolig for seg selv, så plutselig så hørte du Zayn skrike *DN* !! Du løp ut av rommet ditt og der sto..

Hvem tror du det er som står der?

Liker dere historien? Den kommer til å bli kjempe spennende etter hvert, bare vent!

1 Kommentar til neste del.


29.05.2012| 17:55 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 1

Hei! Siden ingen av dere kommenterte på om dere ville ha historier på bloggen, så gjør jeg det alikavell fordi vi har egentlig ikke så veldig mye å blogge om. Denne historien er både om One Direction og Justin Bieber. Håper dere liker den! Jeg skal skrive *DN*, og det betyr Ditt Navn fordi historien handler liksom om deg.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

*DN* ropte Zayn neden ifra. Vi kommer forsent til audition, chap chap *DN*. Jada, jada jeg kommer, hvorfor stresser du så mye? Fordi jeg skal på audition for x- factor, og jeg må ikke komme forsent dit. Vi har massevis av tid, vi har to og en halv time på oss. Du er bare nervøs, slapp av jeg er der for deg og jeg skal støtte deg. Tusen takk *DN*, du er den beste søsteren i hele verden! Og du er verden beste bror Zayn. Nå må vi av sted fordi det kommer til å være en lang kø når vi kommer dit. Det var snart Zayn's tur, og han hadde fått audition nummeret sitt. 

Zayn auditioning rare pic :) x - zayn-malik photo

Nå var det Zayn's tur til å synge, og du kunne se at han var nervøs. 

Ditt synspunkt:  Zayn er nok veldig nervøs og jeg må støtte ham. Ingen i familien kunne komme fordi søstrene mineer syke og foreldrene mine må være hjemme og hjelpe dem, så Zayn er nok ekstra nervøs. Men det ordner seg fordi jeg bare vet at Zayn klarer det, han har øvd så mye hjemme og han er bare så flink til å synge. Som Justin sier, Never Say Never. Justin har lært meg at man alltid skal drømme helt til drømmene blir oppfylt. 

(Nå er vi ute av *DN* synspunkt) 

Zayn satte igang med å synge og han var helt fantastisk! 

                          //Lat som om at bare du var utenfor og så på han synge//

Du visste at han ville klare det, du bare visste det! Justin hadde rett, Never Say Never. *DN* var en stor Belieber! Han fikk tre ''ja'' fra dommerne! Zayn gikk rolig ut av scenen, men når han kom ut til deg hoppet han av glede og klemte deg. Begge hylte av glede, og dere kunne ikke vente med å fortelle det til søstrene og foreldrene deres. Når dere kom hjem måtte dere feire det så familien dere invierte noen få venner og familie. Dere koste dere kjempe mye. Det var masse latter og god mat. Moren din var en fantastisk kokk! Etter å ha feiret i noen timer, ble det tomt i huset og alle la seg. En høy lyd vekket huset og alle stod opp..

Hva tror dere det er?

Unnskyld for en litt kjedelig del, men det kommer til å bli kjempe spennende etter hvert, så stay tuned! Her ble dere litt kjent med jeg- personen. 

Neste del kommer etter 1 kommentar fra dere. 


hits