31.05.2012| 19:49 |Kategori: Justin Bieber

Flere bilder fra Paris

Hei!

Her er flere bilder av Justin i Paris.

 

 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4watahjKt1qhft5ko1_1280.jpg


31.05.2012| 19:12 |Kategori: Justin Bieber

Bilde fra konserten

Hei!

Her er et bildet som viser hvor mange Beliebers det var på konserten hans i går, det var over 25. 000 folk der og jeg var en del av det! 

 


31.05.2012| 15:31 |Kategori: Justin Bieber

Justin i Paris

Hei!

Her er Justin i Paris på flyplassen.

Justin in Paris! 
via - @theteddyjay


31.05.2012| 15:28 |Kategori: Justin Bieber

Justin skjorte løs + andre videoer - VIDDY!

Heisann Beliebers!

Her er en video av Justin skjorteløs og videoen er fra Viddy.

 Hvis det ikke går ann å se videoen av Justin skjorteløs så bare trykk på denne linken: http://www.viddy.com/video/61bdc576-4cd9-40ac-90a2-8800f8864395


 

 

 

 

 


31.05.2012| 14:48 |Kategori: Justin Bieber

Norway Misses Justin - TT

Hei!

Dette trender nå!

 

// Bildet er fra jbdaily.blogg.no//


31.05.2012| 14:13 |Kategori: One Direction

one direction <3

        Hei one directoni fairfax, USA (24/ 05/12)


31.05.2012| 14:05 |Kategori: One Direction

one direction<3

Profilbilde   


31.05.2012| 13:14 |Kategori: Justin Bieber

Justin Bieber Konserten, helt sykt!

Hei Beliebers!

For det første. Unnskyld for veldig lite blogging fra oss! Vi var på konserten til Justin  i går og den starta ikke før ni tida og v kom hjem ca. halv elleve, og når vi kom hjem var vi kjempe slitne! Vi venta i 8 timer på han på Opera huset. Folk besvimte, gråt osv. Det var heeelt kaos! Politiet hadde null kontroll over folka der!  Men det var totalt verdt det! Det var den sykeste konserten da! Vi så Justin Bieber!!!!! Han sang: Baby, Never Say Never, Never Let You Go, Live My Life, Boyfriend, Gonna Be Alright og to nye sanger som heter All Around The World og As Long As You Love Me fra albumet hans. Det beste var da han sa : ''Can I be your boyfriend ?'' Omg, jeg klikka helt! Det var over 10.000 folk der. Vi ble helt most, men etterhvert fikk vi plass, og det var skikkelig gøy ! Beste konserten jeg noen gang har vært med på selv om det var en gratiskonsert og han sang noen få sanger. Heeelt syyykt ! Kan fortsatt ikke tror at jeg så Justiiin!! <3

  


30.05.2012| 20:53 |Kategori: Justin Bieber

Direkte på opera huset!

Hei!

Vil dere se Justin optre på opera huset direkte så trykk her :http://www.aftenposten.no/webtv/Direkte-fra-Operataket--6804352.html#.T8ZradV1BVX så vil dere se han optre BABY!

      


30.05.2012| 07:31 |Kategori: Justin Bieber

Justin med en norsk Belieber

Gid morgen Beliebers!

Her er Justin med en norsk fan.

With a fan in norway

Utrolig heldig jente! 


29.05.2012| 22:43 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 2

Hei!

Her er del 2, jeg kunne ikke skriver den tidligere fordi jeg har muntlig engelsk tentamen i morgen og kusina mi dro for å se Justin utenfor hotellet sitt uten å si i fra til meg fordi vi skulle gå sammen, så jeg har vært hjemme og vært gretten resten av dagen. Historien kommer ikke til å være akkuratt som på virkeligheten ( det som skjedde på x- factor)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Moren din var en fantastisk kokk! Etter å ha feiret i noen timer, ble det tomt i huset og alle la seg. En høy lyd vekket huset og alle stod opp. Du, foreldrene dine og søstrene dine løp ut av rommene sine og alle møttes i stua deres i første etasje. Lyden kom fra rommet til Zayn i andre etasje, og alle løp opp til rommet hans. Faren din åpnet døra sakte opp og der sto Zayn i bare underbukse og øvde på sin neste audition. Dere så sjokkerende på han, og du sa ''Vekket du meg for dette?'' irritert med en rusten stemme og halvvåken. Han så bare på deg og ga deg et lite søtt smil og lagde store runde katte øyner. Hvem kan være sint på ham når han lager det fjeset?

 

//Se for deg Zayn med de øynene og et lite søtt smil//

 //2-3 uker senere//

Nå var tiden inne, Zayn skulle ha sin andre audition om noen minutter. Nå hadde søstrene dine blitt friske så hele familien ble med. Men det var noe du merket med noen av de som sang før Zayn. De var helt fantastiske gode! Det var dine fire favoritter. Alle var gutter, og de var trolige kjekke! Du fulgte ikke med på hva de het, fordi du bare stirret på nå hver og en av dem framførte alene. De var ikke en gruppe, men det håpet du på fordi de hadde blitt et supert band! Det var en gutt som var før Zayn som ønsket Zayn lykke til og han var en av dine fire favoritter. Han hadde masse krøller i håret og var ganske kjekk! Du kunne ikke slutte å se på han, og etter å stirret på ham i noen minutter innså du at du faktisk likte han! 

*DN* *DN* ! Ropte Zayn og viftet med hånden sin foran øynene dine. ''Er du her, eller?'' sa Zayn. ''Jaja, jeg bare tenkte på noen'' sa du drømmende og så på den krøllete gutten som var ved siden av Zayn. *DN* Hvorfor står du og stirrer på han gutten, liker du han? Sa Zayn. Broren din likte ikke at du var sammen med gutter, fordi han syntes at du var for ung, men du var helt uenig. Du var jo 17 år og fylte snart 18 om noen måneder. Du hadde ikke noe svar så du svarte bare '' Se, det er din tur til å synge og dyttet Zayn ut til scenen. Han ga deg et blikk som du begynnte å le av fordi du visste at han var irritert på at deg fordi du dytta han ut, men ikke et slemt blikk.

Han sang sangen sin og fikk igjen tre ''ja'' fra dommerne og gikk videre. Når han kom ut jublet han skikkelig høyt sånn at dommerne kunne høre han og da begynte alle i salen å le høyt. Du kunne se at Zayn ble skikkelig flau, men han var skikkelig søt når han ble det.

 

// Neste audition//

På denne auditionen hadde alle som gikk videre om å skrive en egen sang. Zayn var ikke akkuratt den beste til å skrive sanger, og han hadde mindre en to dager på seg fordi han ikke hadde startet med den fra før. Du satt og gjorde leksene dine stille og rolig for seg selv, så plutselig så hørte du Zayn skrike *DN* !! Du løp ut av rommet ditt og der sto..

Hvem tror du det er som står der?

Liker dere historien? Den kommer til å bli kjempe spennende etter hvert, bare vent!

1 Kommentar til neste del.


29.05.2012| 20:51 |Kategori: Justin Bieber

VG!

Hei!

Her er de nyeste artikkelene fra Vg om Justin!

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10053750

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10053708

http://www.vgtv.no/#!id=53530

http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10053743


29.05.2012| 19:45 |Kategori: Justin Bieber

Se Justin direkte fra VGTV!

Hei!

Her kan dere se Justin direkte fra VGTV

Link: http://www.vgtv.no/#!id=53529


29.05.2012| 18:56 |Kategori: Justin Bieber

Konserten til Justin Bieber!

Hei Belibers!

 

Som sagt, holder Justin Bieber konserten på vannet utafor Operaataket.

Her kommer tid når  konserten starter: imorra onsdag fra klokka 16.00-18.00.

Mer om dettte står på vg.no ;) 
29.05.2012| 17:55 |Kategori: Historie 1

Historie 1 - Del 1

Hei! Siden ingen av dere kommenterte på om dere ville ha historier på bloggen, så gjør jeg det alikavell fordi vi har egentlig ikke så veldig mye å blogge om. Denne historien er både om One Direction og Justin Bieber. Håper dere liker den! Jeg skal skrive *DN*, og det betyr Ditt Navn fordi historien handler liksom om deg.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

*DN* ropte Zayn neden ifra. Vi kommer forsent til audition, chap chap *DN*. Jada, jada jeg kommer, hvorfor stresser du så mye? Fordi jeg skal på audition for x- factor, og jeg må ikke komme forsent dit. Vi har massevis av tid, vi har to og en halv time på oss. Du er bare nervøs, slapp av jeg er der for deg og jeg skal støtte deg. Tusen takk *DN*, du er den beste søsteren i hele verden! Og du er verden beste bror Zayn. Nå må vi av sted fordi det kommer til å være en lang kø når vi kommer dit. Det var snart Zayn's tur, og han hadde fått audition nummeret sitt. 

Zayn auditioning rare pic :) x - zayn-malik photo

Nå var det Zayn's tur til å synge, og du kunne se at han var nervøs. 

Ditt synspunkt:  Zayn er nok veldig nervøs og jeg må støtte ham. Ingen i familien kunne komme fordi søstrene mineer syke og foreldrene mine må være hjemme og hjelpe dem, så Zayn er nok ekstra nervøs. Men det ordner seg fordi jeg bare vet at Zayn klarer det, han har øvd så mye hjemme og han er bare så flink til å synge. Som Justin sier, Never Say Never. Justin har lært meg at man alltid skal drømme helt til drømmene blir oppfylt. 

(Nå er vi ute av *DN* synspunkt) 

Zayn satte igang med å synge og han var helt fantastisk! 

                          //Lat som om at bare du var utenfor og så på han synge//

Du visste at han ville klare det, du bare visste det! Justin hadde rett, Never Say Never. *DN* var en stor Belieber! Han fikk tre ''ja'' fra dommerne! Zayn gikk rolig ut av scenen, men når han kom ut til deg hoppet han av glede og klemte deg. Begge hylte av glede, og dere kunne ikke vente med å fortelle det til søstrene og foreldrene deres. Når dere kom hjem måtte dere feire det så familien dere invierte noen få venner og familie. Dere koste dere kjempe mye. Det var masse latter og god mat. Moren din var en fantastisk kokk! Etter å ha feiret i noen timer, ble det tomt i huset og alle la seg. En høy lyd vekket huset og alle stod opp..

Hva tror dere det er?

Unnskyld for en litt kjedelig del, men det kommer til å bli kjempe spennende etter hvert, så stay tuned! Her ble dere litt kjent med jeg- personen. 

Neste del kommer etter 1 kommentar fra dere. 


29.05.2012| 07:43 |Kategori: Justin Bieber

Die In Your Arms!

God Morgen Beliebers!

Her er Die In Your Arms!

Hva syntes dere om den ?


28.05.2012| 23:33 |Kategori: Justin Bieber

Gratis konsert ?

Hei!

Det ser nok ut til at det blir gratis konsert alikavell, men det er ikke på operaaket, det er i vannet utenfor operataket. Det var siden til Musikk butikk som postet dette på Facebook., men de har ikke skrevet tidspunket. Noen sier det er klokken 21: 00 og noen sier det er klokken 23:00. Men med en gang vi får vite tidspunktet, poster vi det med en gang!De holder på å bygge scenen nå. 28.05.2012| 23:12 |Kategori: Justin Bieber

''Norway here we come!''

Hallo!

Dette posta Justin på Facebook!

//Bildet er fra Bibses//


28.05.2012| 21:41 |Kategori: Blogg

Vi vil lese din blogg!

Hallo alle sammen!

Vi vil lese bloggen din, så hvis det ikke handler om 1D eller JB så er det helt greit. Vi kommenterer gjerne! Det er bare å linke bloggen din nede i kommentarfeltet. 


28.05.2012| 19:36 |Kategori: Justin Bieber

World Trends

Hei!

Worldwide trends 

· Change

28.05.2012| 19:00 |Kategori: One Direction

Niall skadet beinet sitt

Hei!

Niall skadet beinet sitt på konserten dems i USA etter å ha hoppet høyt opp i lufta.


28.05.2012| 18:55 |Kategori: Jelena

Justin viser fingeren til paparazzi.. igjen!

Hallo Beliebers!

Her er to bilder av Jelena i går inne i bilen sin, og Justin viser fingeren sin til paparazziene igjen! Herregud.. stakkar Selena og Justin. Bare se på Selena på bildet nr. 2, jeg syntes så synd på de fordi paparazziene lar dem ikke ha litt privatliv, jeg syntes at når Justin viser dem fingeren er det helt fortjent, men på en annen side så er de litt frekt. Helt ærlig, paparazziene må la dem i fred.


28.05.2012| 18:49 |Kategori: One Direction

One Direction hopes to realase their second album by the end of 2012

Hei Direcioners!

Vi har gode nyheter for dere Directioners! One Direction håper på slippe ut et nytt album på slutten av 2012!

Dette skrev Niall til Digital Spy:

We've got some great songs that we're very excited to bring out, and can not wait for the fans to hear. We hope to get it out towards the end of the year.

We can not wait to hear the new album! What about you? 


28.05.2012| 18:24 |Kategori: One Direction

Louis!

Heisann Directioners!

Her slår Louis hjul. Se så flink han er!

 

 


28.05.2012| 16:52 |Kategori: Justin Bieber

Swag socks!

Hei!

Sokkene til Justin er så kule!


28.05.2012| 16:50 |Kategori: Justin Bieber

Fin bil Justin

Hallo!


28.05.2012| 16:40 |Kategori: Justin Bieber

STEM STEM STEM!

Heisann Beliebers!

Stem på Justin!

http://teenchoiceawards.com/

Justin Bieber

 

 

 


28.05.2012| 14:43 |Kategori: Justin Bieber

Paparazzikrangel (VG)

Heisann Beliebers!

VG har skrevet en artikkel om Justin. Her er linken: http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=10070911

PAPARAZZI-TRØBBEL: Politiet skal være ute etter å snakke med Justin Biber etter at han havnet i en krangel med en paparazzifotograf. Foto: Wenn.com


28.05.2012| 13:17 |Kategori: Justin Bieber

Det som skjedde igår

Hallo!

Her er det som egentlig skjedde igår.

En jente ''vitnet'' om det som skjedde og dette skrev henne:

'' Paparazzien blokkerte bilden til Justin og ville ikke flytte seg. Justin ble sur etter å ha spurt dem om å flytte seg flere ganger, men det gjorde dem ikke. Han prøvde å dytte til kameraene deres, og Justin og han ene paparazzien falt utenfor fortauskanten, han mista skoen og capsen sin under ''kampen''. Justin og Selena dro, men de kom tilbake fordi Selena mista Iphonen sin. Så dro de, og nå prøver paparazzien å få penger ut av alt som skjedde. Og for å oppklare ryktene, Justin kastet ikke en sko, og paparazzien snakket ikke stygt mot Selena. Paparazzien var i veien og ville ikke la dem dra. That's it! ''
 

 

 

 


28.05.2012| 12:32 |Kategori: One Direction

one direction&lt;3


28.05.2012| 11:01 |Kategori: One Direction

New York angrepet

Hei alle sammen!

Det var masse styr i New York når One Direction var der fordi Niall ble slått i ansiket og skjorten til Liam ble revet. Niall har itilleg klaustorfobi så det vil si at han ikke liker å være rund ting som er trange osv. Og det var veldig trang i New York fordi det var stappfullt av Directioners, så Niall var ikke så veldig glad da. Stakkars Niall og Liam..

Både Liam og Niall twitret dette:

Jeg vet ikke hvorfor folk oppfører seg sånt,  fans bør skjerpe seg! 


28.05.2012| 09:45 |Kategori: One Direction

Liam og Niall

God morgen Directiones!

Niall og Liam er i USA.


28.05.2012| 01:44 |Kategori: One Direction

HAHAHA

Hallo!

Haahaha, serr jeg døde når jeg putta fingeren min på prikken.

artig bilde


28.05.2012| 01:22 |Kategori: Justin Bieber

Nytt bildet - Justin

Hei!

Justin &amp; fans (May 16)


28.05.2012| 01:18 |Kategori: One Direction

Nye gifs

Hei!

Her er nye gifs fra Up All Night Tour touren i USA.

ZAAYN! <3

  

HARRY! <3

 

ZAYN OG NIALL! <3

 

 

Haahaha, noen ganger er Niall bare så random ;P


28.05.2012| 01:11 |Kategori: One Direction

Ny tattovering?

Hei!

Jeg lurte på om noen av dere vet om Zayn har fått seg en ny tattovering, fordi denne har jeg ikke sett før.

 

Her ser dere den bedre, siden bildet er for liten.


28.05.2012| 00:07 |Kategori: Jelena

Justin bokset en paparazzi..

Hallo!

Justin bokset en paparazzi fordi han fikk Selena til miste iPhonen sin i bakken, og da ble visst Justin sur og slo til ham. Det er det nesten alle JB blogger har skrevet, men jeg vet ikke om det er 100% sant. Men man kan se på bildene under at det må ha skjedd noe alvorlig, fordi Justin ser veldig sur ut. Folk sier også at han kastet en sko i tilegg på paparazzien fordi paparazzien var frekk mot Selena etter å ha fått henne til å miste Iphonen. For å være ærlig, så er det litt lættis at han kasta en sko på paparazzien, det er min mening, men det andre er ikke så morsomt.


   

letswriteafairytale-:
Give him a good talking to Justin!

another picture of justin and selena today

more justin and selena from today

   


  

 

 

 

 

 


27.05.2012| 23:03 |Kategori: Justin Bieber

Never Say Never - 2 år!

Hallo Beliebers!

I dag er ikke en helt vanlg dag for Belieber. Never Say Never musikkvidoen av Justin Bieber og Jaden Smith er nemlig 2 år i dag! Tiden flyr. Det føles som om den kom ut i går.. Ja, men da får vi da vel gratulere Justin med  2 års dagen av Never Say Never musikkvideoen!


27.05.2012| 21:48 |Kategori: One Direction

One Direction

Heisann!

Her er et bilde av one direction tastatur:


27.05.2012| 21:44 |Kategori: Justin Bieber

Justin`s nye eindom

Heisann!


hits